August 2, 2010

First Time Prepare Tender

On the way to submit Tender

Today first day aku kene compile tender yg selama nie aku just tgok org opis aku buat. Fuh! penat2..penat buat copy yg original. kalo nk satu je ok gak tp nie nk dua copy. original file je ade dua tambah 2 set copy total sume 6 file bersize 50mm. tu baru technical. nasib la commercial punyer just nipis jer kalo tidak kesian org yg tlg bwk tu angkat berat2. disebabkan lambat dpat maklumat dr Miri, terpaksalah aku kene htar sndri. da la over dr time yg ditetapkan tp PIC ckp htar jer so aku htar jer la.

anyways thanx to Fahmi yg tlg mengangkat tender berat tu smpi ke atas bagunan, En.rafidi yg tlg htar ktorg and kak dya tukang tunjuk jalan pintas..hehe

pasni tender ke Pandan Indah. hopefully xde la seberat tender nie. so xde la aku nk sshkan org lain tuk tlg htarkan.